“Містичного” 12.12.12 наречені на весільний рушник у Черкасах стали у вишиванках, а “свідок” – у грузинському національному вбранні

Дата: 16.12.2012
Автор:

Наречені в українських вишиванках, "свідок" - у грузинському національному вбранні...

Незважаючи на те, що містично сходяться кілька однакових цифр — 12.12.12, і нумерологи  та астрологи в один голос радили закоханим 12 грудня не одружуватися. Бо число 12 у сумі дає трійку. А вона несе в собі войовничу енергію Марса. Але це все індивідуально — трійки можуть додати «перчинки», тонізувати стосунки. А те, що подружжю, яке вирішило розписатись 12.12.12, треба буде вкласти величезну працю у побудову сім’ї, то кому це дається без праці? Хоч забобонних у Черкасах вистачає, та ні особливе число, ні заметіль, ні засніжені сходи Палацу одружень не зупинять таких, як Ігор і Наталія.
Живе ця пара в Черкасах, познайомилися п’ять років тому завдяки спільним друзям. Новоспечений глава сім’ї має неабиякі творчі здібності, успішно займається оздобленням інтер’єрів. Молода дружина працює на ПАТ “Азот”, але теж не байдужа дизайну — сама розробила своє весільне вбрання. Вдягнутися в українські вишиванки вирішили одностайно, бо “ми ж українці!” Їхній дружка Леван Хубуа не відстав від молодят: прийшов на реєстрацію в грузинському вбранні.
На цьому знімку фотокора Олега  Ганіна майбутнє подружжя буквально за хвилину перед тим, як для них пролунає весільний марш. Поряд Леван і Анна, свідки їхнього щастя.
Гірко!

www.kray.ck.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру