У Львові розкажуть про війну УПА на дипломатичних фронтах і… у радянських концтаборах

Дата: 11.10.2012
Автор:

12 жовтня до 70-річчя створення УПА Національний музей-меморіал жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького» (м.Львів) запрошує:

18:00 — Український повстанець поки живий боровся до кінця. Навіть у концтаборах ГУЛАГу продовжував боротьбу. В яких умовах і як вона відбувалася і хто кого переміг – у лекції Ігоря Дерев’яного «УПА vs ГУЛАГ: хто переміг?»

19:30 — Доповідь заступника голови товариства наукових викладів ім. Петра Могили Богдана Горбового – «УПА на дипломатичних фронтах»

20:00 — Що краще передасть історію та героїчні звершення, як не пісня? Запрошуємо вас на Український Пісенний Арсенал — бардівський вечір повстанських пісень, та поринути у атмосферу минулого із нашими музикантами, які виконуватимуть для вас українську авторську, національно-патріотичну та фольклорну пісню.

Для вас гратимуть:

Андрій Хавунко — заслужений артист України, колишній учасник «Революції на граніті», учасник акапельного октету «Орфей».

Зеновій Медюх — лауреат, автор і виконавець всеукраїнських конкурсів бардівської пісні.

Тарас Мартинюк — колишній лідер гурту «І кров по долині», лідер гурту «Моторкрес», переможець фестивалів Шевченко-фест, Сурми звитяги, Срібна підкова, Бескиди.

Вхід вільний

www.cdvr.org.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру