На “Книжковому арсеналі” буде презентовано нові сюжети “Історії з грифом “Секретно”

Дата: 02.10.2012
Автор:

4 жовтня в рамках «Книжкового арсеналу» відбудеться презентація книги відомого історика Володимира В’ятровича «Історія з грифом “Секретно”. Нові сюжети» .

Усіх охочих запрошуємо до зали № 1 «Книжкового арсеналу» (вул. Лаврська, 10—12) на 15:00

Історик Володимир В’ятрович, який розсекретив архіви КҐБ, представить в рамках «Книжкового арсеналу» новинку: «Історія з грифом “Секретно”. Нові сюжети». Нагадаємо, що за першу книгу автор отримав премію імені Василя Стуса, а в книгарні «Є» книга увійшла в ТОП-10 книг 2011 року.

«Якщо на різних шальках терезів любов та ідеали, що обрати і якою буде ціна прийнятого рішення? Як зіграти в подвійну гру і чи можливо вийти з неї переможцем? Чи змінює людина війну чи війна міняє людину? Відповіді на ці питання можна знайти в надійно замкнених архівних сховищах», — сподівається автор, ґрунтуючи свою розповідь на документах.

Майже столітня шахова партія між визвольним рухом та спецслужбами, описана в сухих звітах і відтворена сьогодні дослідником, розповість читачам про хитрі спецоперації, смертоносні ходи, інформаційні війни та складні партії на кількох гравців.

Непересічні історії життя простих людей і лідерів підпілля, виклики, які стояли перед солдатами і генералами, фантастичні сюжети обвинувачень, створені звичайними слідчими проти найбільших письменників епохи, — В’ятрович оприлюднює раніше недоступні справи, заведені «органами».

У книзі ви зможете прочитати, як зароджувався один із найвідоміших українських політичних проектів ХХ століття — ОУН, що приховували тихі будні «застою», як разом із «тюрмою народів» розвалювалася найстрашніша спецслужба світу.

Модератор: головний редактор «Історичної правди» Вахтанг Кіпіані.

Книга «Історія з грифом “Секретно”. Нові сюжети» видана у вересні 2012 року в рамках проекту «Наш формат історії», що є спільною видавничою програмою Мистецької агенції «Наш формат», Центру досліджень визвольного руху та видавництва «Часопис». Проект втілено за підтримки ТСН.ua.

www.cdvr.org.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру