У Черкасах відбулася презентація книги Горліса-Горського “Ми ще повернемося!”

Дата: 21.09.2012
Автор:

Книгу Юрія Горліса-Горського “Ми ще повернемось!” (спогади, повість, поезії, документи й листування, зібрані під однією палітуркою) презентували 20 вересня у обласному драмтеатрі ім. Т.Шевченка в Черкасах упорядник книги, письменник Роман Коваль і меценати видання — Олег та Леся Островські.
Заповнена людом зала драмтеатру, окрім виступів організаторів, почула українські патріотичні пісні у виконанні кобзара Тараса Силенка та бардів з Києва – це були Гриць Лук’яненко і Володимир Самайда.
З щирим вітальним словом до організаторів презентації звернулися голова обласної організації Спілки письменників України Валентина Коваленко та завідувач кафедри української літератури і компаративістики Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького Володимир Поліщук, а також депутат міськради Микола Булатецький. Пізніше до вітань приєдналася заслужений художник України Олександра Теліженко, знаменитий режисер Сергій Проскурня та інші гості заходу.
Презентація в Черкасах мала абсолютно позитивний ефект: вже просто після її завершення за книгою вишикувалася черга. Ті, хто не встиг її отримати, зможе зробити це в наступні дні. З питань придбання книги слід звертатися за телефоном в Черкасах: (0472) 31-29-74 та  (067) 238-47-57.

Наступна презентація книги відбудеться сьогодні, 21 вересня у Кіровограді.

Світлана КРАВЕЦЬ

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру