Черкаси на “Майдансі” високу оцінку здобули завдяки Шевченку, вишиванці і любові до України

Дата: 09.09.2012
Автор:

Черкаським “майдансерам”  вдалося вдруге приголомшити журі танцювального телешоу «Майданс» та вибороти собі перепустку до півфіналу. 

Цього разу телешоу «Майданс» розпочалося із битви капітанів. Черкаські «майдансери» вийшли на великий паркет другими. Танцівники повстали перед телеглядачами у образі спецагентів із кінофільму «Матриця». Хореограф команди Максим Оробець – у образі героя фільму месії Нео. Проте 400-та танцівників стали своєрідним живим фоном для головного героя номеру Максима Оробця, який здивував як журі, так і глядачів, своєю танцювальною майстерністю, виконуючи низку складних танцювальних рухів.По закінченню виступу присутні на майдані глядачі просто «вибухнули» оплесками. Адже команді на чолі із «черкаським Нео» Макимом Оробцем таки вдалося здивувати та зарядити неймовірною енергетикою всіх оточуючих. Доказом цього стала реакція журі, яке одностайно виставило черкаській команді по 12-ть балів. У підсумку, після першого етапу змагання, у команди було 36-ть голосів. У турнірній таблиці Черкаси посіли друге місце, поступившись лише Кривому Рогу, який випередив вільне козацьке місто лише за кількістю глядацьких голосів. У другій частині ефіру черкащанам довелося вийти на паркет без хореографа. Максим мав змогу лише підтримати підопічних збоку, гортаючи на початку номеру Шевченків «Кобзар». Проте черкаські «майдансери» не розгубилися, а, навпаки, показали справжній колоритний клас. Наша команда вийшла на паркет із постановкою «Я люблю Україну». Черкасці постали перед глядачами у національних костюмах, які гармонійно доповнювали українські пісні. Протягом номеру танцівники показали низку постановок-візерунків, які зображали символи українського народу: Шевченка, вишиванку та калину. Надзвичайно душевний та колоритний номер просто не міг не підкорити як глядачів, так і журі. Тому по закінченню постановки журі одностайно виставило найвищі бали. Черкасцям таки вдалося довести своєю постановкою, що вони люблять Україну. Тому після другого туру змагань Черкаси нарешті стали лідерами.

Але долю подальшої участі команди у цьому шоу вирішувало і глядацьке голосування. Так, по закінченню другого туру, організатори шоу підбили загальні бали учасників, відповідно до яких Черкаси знову стали другими, набравши 92 бали, а Кривий Ріг першим –116 балів. Таким чином черкаській команді таки вдалося вибороти путівку у перший півфінал телевізійного шоу «Майданс», наступний ефір якого відбудеться через два тижні.

www.cherkassy-sport.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру