Майстри зі всієї України навчатимуть черкащан писанкарству

Дата: 30.03.2012
Автор:
  З 7 по 12 квітня 2012 року Черкаси стануть центром писанкарства України. У рамках Всеукраїнської благодійної акції до міста завітають митці зі всієї України, які для містян проведуть майстер-класи з розпису писанок. У навчаннях також братимуть участь майстри обласного відділення Спілки майстрів народної творчості України.
Місце проведення – Черкаська обласна філармонія. Час проведення – з 16:00 до 19:00. Участь у майстер-класах безкоштовна.
– У рамках навчань ми вирішили представити особливості розпису писанок різних регіонів нашої держави. Тому учасники майстер-класів матимуть можливість створити писанки різних регіонів України, – розповідає начальник управління культури Черкаської міської ради Валентина Шепецька.
Як обіцяють організатори, по завершенню майстер-класів 12 квітня о 19:00 для містян відбудеться святковий концерт мистецьких колективі обласної філармонії.   А 14 квітня на одній з центральних площ міста проведуть виставку робіт, що будуть створені під час навчання.
Акція проводиться за підтримки Голови наглядової ради благодійного фонду «Дитячий світ» Валентини Жуковської.
Довідка:
Організатори заходу – Всеукраїнський благодійний фонд «Дитячий світ», Черкаська міська рада, обласне відділення Спілки майстрів народної творчості України.
www.rada.cherkassy.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру