Михайло Іллєнко просить не дивитися «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» в інтернеті

Дата: 28.02.2012
Автор:

Режисер стрічки «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» Михайло Іллєнко просить глядачів не дивитися і не викладати фільм в інтернеті. Про це він написав у відкритому листі на сторінці фільму у Facebook.

 За словами режисера, і інтернеті викладено незавершену технічно версію. Михайло Іллєнко привертає увагу кіноманів, що безкоштовне поширення картини у мережі «остаточно знищує шанс на відтворення процесу виробництва, яке без повернення грошей через прокат неможливе».

 «Дорогі глядачі! Сьогодні, блукаючи Холодним яром, я дізнався, що мій фільм “Тойхтопройшовкрізьвогонь” вже в інтернеті. Для багатьох з вас це зручно, для фільму – фатально і остаточно знищує шанс на відтворення процесу виробництва, яке без повернення грошей через прокат неможливе! – говориться у зверненні. - За п’ять років роботи над фільмом нас зупиняли… декілька разів. Кожного разу наша група вирішувала проблеми самостійно, цього разу ми не обійдемося без вашої допомоги – самі не зупинимо фільм у мережі! Для мене особисто в цій ситуації є додаткові дві складові: вам пропонується качати і дивитися напівфабрикат, незавершену технічно версію, як не має нічого спільного з фільмом. І на останнє – прошу вас не дивитися і не поширювати фільм в мережі. З повагою, режисер фільму “ТойХтоПройшовКрізьВогон” Михайло Іллєнко».

За інформацією адміністраторів сторінки, офіційний DVD-реліз відбудеться 19 квітня 2012 року, тож ті, хто не зміг подивитися фільм у кінотеатрі, зможуть придбати диск.

http://www.telekritika.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру