Бійці Черкаської бригади тероборони облаштували на позиціях… будиночок для польової миші

Дата: 31.07.2023
Автор:

Польова миша отримала власний куточок в траншеї черкащан, пайок і "позивний" Ася

Якщо бути точнішим, основу свого житла мишка збудувала сама – вирила нірку, схожу на бліндажі двоногих сусідів у камуфляжі-”пікселі”, у траншеї яких вирішила поселитися.

Натомість, бійці 118-ї окремої бригади ТрО не тільки не прогнали гостю, а й допомогли з облаштуванням на новому місці – тим паче, що будматеріалів знадобилося всього з сотню грамів: шматочок брезентини на “дах веранди” і пару гілочок на “колони” входу та плетений тинок в українському стилі, повідомляє “Козацький край”.

Всі добудови – “не ради понту”, а функціональні. Накриття захищає мишку від дощу під час виходу на пікнік, а тинок не дає їжі впасти до траншеї сусідів по позиції, побратимів по польових пригодах, з якими мишка, що отримала позивний Ася, ділить не лише пайку, а й решту all inclusive по-армійськи…

Про мишку і її житло вже з’явився перший пост на офіційній сторінці 118-ї бригади – тим самим черкаські бійці вчергове демонструють залізне українське правило: у нас раді всім гостям, окрім незваних “орків”-вбивць, яких на цю землю ніхто не кликав.

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру