ЗСУ потріпали ворожий “Восток”: у бою загинув “комбат” бойовиків з позивним “Грек”

Дата: 29.01.2017
Автор:

У ході бойових дій біля Авдіївської промзони, які з новою силою розгорілися у неділю, 29 січня, загинув один із командирів бойовиків – “комбат” бандформування «Восток». Про це у соцмережі повідомив колишній ватажок угруповання «Восток» Олександр Ходаковський. Новину передають Патріоти України.

Ходаковський розповів, що командир батальйону з позивним «Грек» одним з перших прийшов у «Восток» та допомагав його створювати.

Він також опублікував фотографію з загиблим комбатом, де той стоїть за спиною Ходаковського.

У свою чергу, у штабі АТО сьогодні повідомили, що російсько-окупаційні війська здійснили масований обстріл Авдіївської промзони. Бойовики здійснили невдалу спробу захоплення українських позицій.

Нагадаємо: напередодні на Донбасі троє військовослужбовців ЗС РФ вбили офіцера, який намагався їм перешкодити у дезертирстві.

Про це повідомлило Головне управління розвдіки Міноборони у Facebook: “28 січня три військовослужбовці 6-го окремого мотострілецького полку (Кадіївка) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ зі зброєю самовільно залишили бойової позиції та розстріляли російського офіцера, який намагався їм перешкодити”, – йдеться у повідомленні. За даними української розвідки, командування полку організувало пошук дезертирів, а вбивство офіцера у сфабрикованій доповіді командуванню трактувало як втрату під час обстрілу у зоні АТО.

До слова, 27 січня померли перший глава фейкової “ЛНР” Валерій Болотов і так званий ”заступник міністра ДНР” Сергій Третьяков.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру