У Маріуполі СБУ піймала одного з ватажків “міністєрства госбєзопасності ДНР” та бойовика з “СВД Беркут”

Дата: 24.06.2015
Автор:

СБУ затримала в Маріуполі заступника командира одного з підрозділів так званого “міністєрства госбєзопасності” «ДНР», повідомляє прес-центр СБУ.

“Спеціалізація цього керованого російськими спецслужбами незаконного збройного формування – вибухи в місцях масового скупчення людей, залякування населення, теракти проти представників української влади та військових”, – наголошується в повідомленні.

41-річний бойовик з червня 2014 року брав участь у військовому протистоянні на боці терористів, підшукував спільників на підконтрольній Україні території, організовував ввезення зброї та вибухівки в Маріуполь. Він був у безпосередньому підпорядкуванні “Іспанця” – другої особи в “міністєрствє госбєзопасності ДНР”.

Також СБУ затримала бойовика бандформування “СВД Беркут”, який брав участь у збройному конфлікті на сході України. Зловмисник зізнався, що пройшов військову підготовку в російських інструкторів і служив стрільцем в першій роті незаконного збройного формування. “Бойовик охороняв центральне СІЗО Донецька та чергував на блокпосту поблизу шахти Скочинського в Кіровському районі Донецька”, – повідомили в СБУ.

http://patrioty.org.ua/

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру