Спроба сепаратистів “розхитати” Харків закінчилася їхньою ганьбою і падінням найбільшого у Європі Леніна

Дата: 29.09.2014
Автор:

Малюючи свою жалюгідну листівку, харківські сепаратисти використали зображення... Небесної сотні

Жалюгідна спроба жменьки харківських сепаратистів організувати у місті 28 вересня проросійську акцію “Харьков, вставай!” закінчилася для її організаторів репутацією не тільки невдах, а й украй тупуватих створінь.

Так, місцеві “ватники” примудрилися використати для плакату-заклику малюнок, на якому зображено… Небесну сотню, яка віддала свої життя за Незалежність України і її курс у Європу – подалі від злобиво-жадібних імперських замашок Москви.

Побачивши свій малюнок на плакаті недалеких харківських “колорадів”, київський художник Юрій Журавець відреагував на це своїй сторінці у “Фейсбуці” з насмішкою: “Я чомусь не дивуюсь . Дебілізм . Нічого свого створити не можуть. Нездари. Імпотенти. Вони навіть і не знають, хто в них в тилу.  А ми кожного з небесної сотні знаємо в обличчя! Слава Україні!!!”

Харків відповів сепаратистам потужною багатотисячною акцією “За Україну!”  Від імені української міліції радник міністра МВС Антон Геращенко попередив: якщо хтось із розчарованих провалом своєї акції сепаратистів спробує смикнутися проти українців зі зброєю у руках – він стане “трьохсотим” або й “двохсотим”. Бандити, які за час АТО добре вивчили військову термінологію, висунути носа побоялися. У результаті акція українських патріотів завершилася поваленням харківського пам’ятника Леніну – до речі, найбільшого у Європі.

Харків’яни відреагували на повалення московсько-більшовицького ідола веселими фотожабами та жартами в Інтернеті. Серед них – віршик від харків’янина, який позбавлення харківської площі Свободи від Леніна і подальші перпективи описав так:

Харьков встал – Ленин упал,

Киев встал – Янукович сбежал,

Украина встала – Путина не стало,

Россия встала – на колени упала…

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру