Командир УНСО обіцяє: якщо Росія продовжить вторгнення, для неї буде краще, якщо війна закінчиться українським, а не китайським парадом у Москві

Дата: 11.09.2014
Автор:

Ця картинка у якості заставки на сторінці унсовця "Тополі" в ФБ з'явилася ще за пару років до російського вторгнення в Україну

Один із лідерів УНСО Ігор Мазур на псевдо “Тополя”, який нині воює у зоні АТО, у зв’язку з річницею терактів у Нью-Йорку зробив наступний на своїй сторінці у “Фейсбуці”:

“11 вересня 2001 року в вечірньому випуску новин я побачив падаючі вежі Торгового Центру. Тоді сидів уже півроку за “Україну без Кучми”. В камері СІЗО СБУ я, як і ще кілька моїх посправників сидів сам один – начальник СІЗО Петруня сказав , що в державі політичних вязнів мало, а “падєльніков” разом не садять. 13 років минає сьогодні з того часу. А ще 100 років Першої Світової, 75 років Другої Світової !
Кремлівським терористам для початку Третьої Світової символічно було б почати саме 11 вересня ! о 4.00 ! з авіанальоту ! на Київ – ” Кієв бамбілі нам абьявили, что началася вайна…” Дугін з “руссскім міром” любить символізм.
P.S. А закінчиться війна нашим парадом в Москві ! Агресор буде покараний ! Для москалів краще, щоб це була наша перемога , а не китайська…”

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру