Водночас три українські морські піхотинці стали в Києві на рушник з дівчатами із Феодосії

Дата: 31.03.2014
Автор:

Одразу три морських піхотинця з Феодосійського окремого батальйону морської піхоти ВМС ЗС України зі своїми чарівними нареченими відсвяткували весілля в Центральному відділі державної реєстрації головного управління юстиції міста Києва.
В урочистій обстановці на весільний рушник стали старший матрос Роман Ярцев та Тетяна Яшина, матрос Олег Калінов та Оксана Бойко, матрос Вадим Гончар та Валерія Остапович.
Реєстрація шлюбу відбулася у Центральному РАЦСі Києва в присутності бойових побратимів, керівництва Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних Сил України, друзів та близьких.
Морпіхи служать у бойовому підрозділі, який нещодавно вийшов з території АР Крим і тимчасово дислокується на території окремого полку Президента України у м. Київ. Хлопці прибули до столиці з нареченими, і вирішивши не гаяти часу, реалізували свою заповітну мрію.
– Ми вже давненько планували весілля, але у зв’язку із складною ситуацією в країні, не могли раніше реалізувати цього, – розповідає Олег Калінов з дружиною Оксаною. – Про інші варіанти і мови не могло бути, вона сказала: “Куди ти, туди і я”. Прибувши до Києва все здійснилося. Сьогодні ми стали родиною, за що дуже вдячні зокрема Міністерству оборони України, нашим командирам та всім активістам, громадським організаціям, бізнесменам, які посприяли в організації незабутнього на все життя урочистого дійства.
– Останнім часом трішки важко було у зв’язку з останніми подіями на півострові. Якби не постійна підтримка моєї коханої, не знаю чим би все закінчилось. Кохана дзвонила, приходила. Це сильно допомогло гідно і з честю пройти крізь кримські події. Ми раді що нарешті саме тут. Ми щасливі, – наголошують Вадим та Валерія Гончар.
По закінченню церемонії, заступник Міністра оборони України Петро Мехед від себе та від імені виконуючого обов’язки Міністра оборони України генерал-полковника Михайла Коваля, привітав молодих з чарівною подією, побажав чистого неба над головою та процвітання їм та їхнім дітям у Незалежній Україні.
– Нехай ваше життя супроводжує Віра, Надія, Любов! Сім футів вам під кілем, – зазначається у вітальній адресі молодим парам від керівництва Міністерства оборони, командування Генерального штабу та Військово-Морських Сил Збройних Сил України.
При виході із РАЦСу подружні пари випустили білих голубів, після чого мужні морські піхотинці на руках донесли своїх наречених до трьох весільних автомобілів “Чайка”.
Весільний кортеж був прикрашений у відповідності до Українських весільних традицій і обрядів.
Після офіційних урочистостей молодята фотографувалися біля святинь та поклали квіти до обеліска Меморіалу Вічної Слави і Алеї Павших Героїв Другої світової війни.
Щасливі подружжя отримали цінні подарунки від Міністра оборони України та начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України, друзів та бойових побратимів.
Вітаючи, гості бажали молодим сім’ям щастя, добра та гідного продовження у найдорожчому багатстві – дітях.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру