Україна увійшла у топ-20 країн з найсмачнішею у світі кухнею за версією Yonderbound, однієї з найбільших тревел-груп в усьому світі.
Україна посіла 8 місце у першій десятці рейтингу. Також до топу увійшли: Італія, Франція, Японія, Австралія, Китай, Греція, Індія, Корея, Мексика, Чорногорія, Пакістан, Філіппіни, Португалія, Швейцарія, Таїланд, США, Іспанія, В’єтнам та Швеція.
Видання називає українські страви надзвичайно смачними та ситними, з несподіваними поєднаннями смаків.
У дегустаторів нарешті відкрилися очі на те, що найсмачніші страви, які називалися “російськими”, насправді – українські. “Російський борщ насправді є українським. Це дуже круто”, – пише видання і перераховує найкращі блюда укрїнської кухні, іноді з досить несподіваними коментарями та порівнянням, за інерцією, з російськими блюдами, хоча Росія навіть не потрапила до двадцятки лідерів.
Борщ - м’ясний борщ, зроблений з усього, що було знайдене в холодильнику..
Сало - шпик. Звучить жахливо, але це дивовижно на смак..
Горілка - саморобна(?!) українська водка (?!). Пекельно міцна.
Вареники - різновид пельменів (?!) з різними начинками: картопля, капуста, сир або вишня.
Зрази - котлети з телятини з різними начинками.
Пам’ятайте: замість того , чщоб пить водку і розсіл, тут п’ють горілку і їдять сало”, – пише тревел-група, знову натякаючи на те, що Україна – це зовсім не Росія.