Оголошено довгий список претендентів від України на участь у Євробаченні-2024

Дата: 09.11.2023
Автор:

alyona alyona & Jerry Heil подали спільну заявку на участь у Національному відборі

9-го листопада Суспільне мовлення оголосило лонгліст учасників Національного відбору на Євробачення-2024. Список складається з 20 виконавців, 10 з яких мають потрапити у фінал.

Отже, до довгого списку Нацвідбору потрапили: alyona alyona & Jerry Heil, ANKA, Сarpetman, Drevo, INGRET, Julia Belei, KARYOTYPE, KRYLATA, MÉLOVIN, NAHABA, NAZVA, PARFENIUK, SHÉPA, SKYLERR, STASYA, SWOIIA, TESLENKO, YAGODY, YAKTAK, Ziferblat.

Як пише Суспільне Культура, всього надійшло 389 заявок від 288 виконавців, з них 222 — сольні артисти. Усі учасники з довгого списку мають пройти прослуховування, за результатами якого оберуть до 10 фіналістів. Їх оголосять не пізніше ніж 20 листопада. За результатами онлайн-голосування ще один учасник потрапить до фіналу.

Фінал Нацвідбору відбудеться у лютому 2024 року у форматі телевізійного концерту. Переможця або переможницю визначать за результатами голосування журі та глядачів.

Нагадаємо, Євробачення-2024 відбудеться у травні наступного року у шведському місті Мальме. Гранд-фінал проведуть на стадіоні Malmö Arena у суботу, 11 травня. Півфінали, в одному з яких братиме участь і представник від України, відбудуться 7 та 9 травня.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру