Черкащанин продемонстрував “затрофеєні” шеврони росіян

Дата: 25.10.2023
Автор:

Серед бойових трофеїв черкащанина є й шеврон російського спецпідрозділу "Барс" з хвалькуватим написом "Артісти войни". "Артіст", який носив цей шеврон, своє вже відіграв і війну на чужій землі програв...

Все буде Україна! Усім гарного дня і вдалого тижня!”, – таким коротким підписом супроводжується це фото з трофейними російськими шевронами, виставлене у соцмережі військовим з Черкас Русланом Зорею, пише “Козацький край”.

Ексдепутат Черкаської міськради, “автомайданівець” у часи Революції Гідності, Зоря розпочинав свою трудову діяльність у 1999 році… у відділі охорони райвідділу міліції в Самарській області росії. Тож типаж кримінальних персонажів, нині знищених в Україні, вивчив давно. На запитання одного з коментаторів про долю власників шевронів: “Денацифікували чи демілітаризували?”, Зоря коротко відповів: “Утилізували…”

До війни Руслан колекціонував поштові марки і старовинні монети. Шеврони, схоже, до домашньої колекції не потраплять – працівники Черкаського краєзнавчого музею вже попросили їх для своєї експозиції, де трофеїв битих російських військ з кожним днем стає все більше.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру