Головнокомандувач ЗСУ Залужний і начальник Генштабу Шаптала побували у найгарячіших точках під Авдіївкою та Куп’янськом

Дата: 20.10.2023
Автор:

У бліндажі на передовій знайшлася мить і для перегляду цікавого відео: Шапталі й Залужному показали відео охопленого вогнем російського літака, збитого якраз перед їхнім візитом. Скріншот з відео візиту на передову

Головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний 19 жовтня відвідав Авдіївський та Куп’янський напрямки.

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний відвідав Авдіївку Донецької області, яку намагаються оточити російські загарбники. Про це він повідомив у Telegram в четвер, 19 жовтня.

“На війні немає простих ділянок фронту. Є тільки ті, де складніше. Зараз – це Авдіївка. Тут противник не полишає спроб прорвати нашу оборону та оточити місто”, – зазначив Залужний, який побував в усіх “Найгарячіших точках” разом з начальником Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенантом Сергієм Шапталою.

 Росіяни активно застосовують штурмові підрозділи та кидають велику кількість бронетехніки, використовуючи авіацію та артилерію. Попри все, українські воїни продовжують героїчно відбивати атаки, знищуючи живу силу та техніку противника. “Із командувачами і командирами бригад, які виконують завдання на Авдіївському напрямку, визначили послідовність наших кроків з урахуванням постійної зміни оперативної обстановки та обговорили першочергові потреби підрозділів”, – розповів головнокомандувач ЗСУ.
Окрім того, Залужний зазначив, що провели роботу на Куп’янському напрямку, де війська РФ продовжують наступальні дії.”Наші хлопці та дівчата міцно тримають оборону у надскладних умовах”, – резюмував Головнокомандувач.
Цікаво, що в день візиту генералів Залужного і Шаптали на фронт росія понесла рекордні нинішньої осені втрати у живій силі: 1380 російських солдатів та офіцерів росії знищено всього за одну добу, 20 жовтня. ЗСУ виконує свою обіцянку: ворог захлинеться власною кров’ю і вдавиться українською землею…

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру