Українські військові десантувалися в Криму. Поставлене перед ними бойове завдання виконано

Дата: 24.08.2023
Автор:

Зранку 24 серпня в окупованому Криму відбувся бій, підрозділи української розвідки здійснили висадку на півострові в межах спецоперації.

Джерело: представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в коментарі hromadske та Cуспільному

Пряма мова: ”В рамках спецоперації відбулась висадка особового складу на території півострова. Головне управління розвідки у взаємодії з Військово-морським флотом провели спецоперацію, цілі досягнуто, втрат серед особового складу немає. Продовжується спецоперація, всі деталі ми не розкриваємо, є втрати серед особового складу противника, а також серед сил та засобів. Інформація щодо кількості втрат уточнюється”.

Передісторія: 

  • Зранку “Крим.Реалії” із посиланням на місцевих жителів та джерела в розвідці повідомили, що на мисі Тарханкут в окупованому Криму вранці стався бій за участю плавзасобів та авіації. Бій, за інформацією ЗМІ, був біля села Маяк.
  • Telegram-канал Baza стверджує, що лунали гучні, схожі на гранатометні, простріли, які чули в кемпінгу в Оленівці, що неподалік Маяка. Коли люди вийшли подивитися, то за 10 метрів від берега вони побачили два гумові човни, у яких перебувало приблизно 10 осіб. Потім пролунало ще кілька пострілів, але вже з автоматичної зброї. Люди на човнах попливли.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру