У Шевченкові Моринці повертається “Ше.Fest”

Дата: 18.07.2023
Автор:
Фестиваль Тараса Шевченка “Ше.Fest” виник у 2014 році як елемент національного опору, тому і в гарячому 2023 році він точно має нас об’єднати!
У цьому впевнені організатори фестивалю, про який пише “Козацький край”.
Вже озвучено перші імена майбутніх учасників, які прибудуть на ”Ше.Fest” 26-27 серпня. Це відомий кіноактор і співак, а нині воїн ЗСУ Дмитро Лінартович, казкар Сашко Лірник, поет, кобзар і блогер Віталій Кобзар та інші. Фестиваль пройде під гаслом “Шевченко чинить опір!” Ще до майбутнього збору донатів для ЗСУ на фестивалі, організатори заходу “засвітили” вже зроблене для фронту – зокрема, фото снарядів з написами “Оркам від Григоровича!”, які полетять на голови окупантів.

"Ше.Fest" працює на українську Перемогу...

“Шевченко, хоч і не входить до лав ЗСУ, але опір чинить потужно. Зокрема і з допомогою третини нашого оргкомітету, включно з очільником проєкту Дмитром Колошею, що зараз у пікселі боронять Україну, – говорять організатори події. – Ми ж мусимо зробити все можливе, щоб зміцнити військо донатами, а націю – правдивою культурою та українським мистецтвом. Отже, офіційно повідомляємо, що Ше.Fest 2023 (ШеФест) відбудеться!
Вперше в історії Ше.Fest ми відмовляємось від великої розважальної частини фестивалю і здійснюємо своєрідне паломництво у місце сили – Шевченкову землю, яка надає наснагу для Перемоги.
Всі виступи на фестивалі будуть волонтерськими, завдяки чому максимум залучених коштів ми зможемо спрямувати на ЗСУ. Бо головні зірки Ше.Fest – це наші воїни! Можна ще багато говорити, але, як то кажуть, save the date: 26-27 серпня. Місце – незмінне, село Моринці на Черкащині”.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру