“Ви всі здохнете, окупанти голімі!”: українські хакери зламали онлайн-конференцію залізничників росії і тимчасово окупованих територій

Дата: 27.06.2023
Автор:

Українські хакери зламали онлайн-конференцію російських залізничників із представниками загарбників тимчасово окупованих територій.

Джерело: співрозмовники “Української правди” в кіберсередовищі та відео, надане УП.

Деталі: За даними джерел УП, ця відеоконференція відбувалася 22 червня 2023 року.

На ній обговорювали, зокрема, питання “переходу на оформлення єдиного перевізного документа” під час здійснення перевезень вантажів між РФ і тимчасово окупованими територіями України.

На відео чути, як до бесіди включається людина, яка звертається до окупантів: “Громадяни залізничники, за підтримку військової агресії проти України…”.

На цьому його обривають.

Представник “РЖД” просить розібратися, чому “модератор Кирило проспав включення в ефір несанкціонованих товаришів”.

Далі окупанти намагаються повернутися до порядку денного засідання, але наступний спікер також виявляється українським хакером, якому вдалося донести свою думку до загарбників і гауляйтерів. На цьому трансляція і запис обривається.

Пряма мова хакера під час конференції: “Щодо цього питання, то партизани замінували всі дороги, у вас зараз буде повний п…ць, вас роз…є СБУ. С..ки, ви всі здохнете, окупанти голімі”.

Нагадаємо: В квітні хакери разом з українським пранкером зламали онлайн-трансляцію експертної конференції “Російсько-іранське співробітництво у світі, що змінюється”. Вони пообіцяли, що на кожного окупанта чекатиме відплата СБУ.

Українська правда

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру