Черкащанин Коля Сєрга презентував саркастичну пісню “Білгород”, присвячену місту країни-агресора

Дата: 21.06.2023
Автор:

Чемеров, Сєрга і Крупін під час зйомок кліпу пісні "Білгород"

Українські виконавці “Культурного десанту” Коля Сєрга, Саша Чемеров та Міша Крупін презентували пісню під назвою “Білгород”. Композиція написана у жанрі шансону, і в ній автори закликають білгородців не боятися, адже скоро настане свобода.

“Кожна пісня “Культурного Десанту” має свою мету, і наша ціль зараз – закріпити стан сильної позиції, стан розуміння, що ми можемо більше, ніж думаємо, стан переможців, де умови диктує не ворог нам, а ми ворогу, відштовхуючись від своїх цінностей. Ми боротимемося доти, доки не повернемо все своє і всіх своїх назад. Ми присвячуємо пісню українцям і хочемо зафіксувати, що сили добра дійдуть до балансу і до відновлення справедливості”, - прокоментував прем’єру треку уродженець Черкас Сєрга на своїй сторінці в Instagram.

Також виконавці випустили саркастичний кліп на цю пісню, у якому можна побачити, як головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний проїжджає повз впізнавані місця Білгорода на військовій техніці.

Коля Сєрга і Валерій Залужний

“Нас там нема, але там є наші і ми їх обовʼязково захистимо. Хай живе вільна українська Слобожанщина”,- каже Чемеров.

“Відновлюємо справедливість і зайвий раз нагадуємо всім українцям, хто вирішуватиме де закінчується українська земля. Білогородці, щось трапилось? Тримайтесь, скоро будете вільними!” – також зазначається в описі до ролика, який вже з’явився на YouTube-каналі “Культурного десанту”.

У такий спосіб музиканти відреагували на події у Білгороді. Нагадаємо, наприкінці травня добровольці “Російського добровольчого корпусу” та легіону “Свобода Росії” провели у російському регіоні серію військових операцій. Кремль звинуватив у рейдах Україну. Наcправді у Білгороді утворилася так звана “сіра зона” під контролем РДК і легіону “Свобода Росії”.

Джерело: Апостроф

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру