Президент Зеленський: “Втрати у ворога саме такі, як нам потрібно”

Дата: 13.06.2023
Автор:

Президент Володимир Зеленський повідомив, що провів засідання Ставки головнокомандувача, на якому, зокрема, заслухали доповідь щодо успіхів ЗСУ та потреб у посиленні на фронті.

Джерело: Володимир Зеленський у відеозверненні

Пряма мова: “Провів сьогодні Ставку. Ключові доповіді – від командувачів оперативних напрямків, які найважливіші, найгарячіші: “Хортиця” і “Таврія”. Бої жорсткі, але наш рух є, і це дуже важливо. Втрати у ворога саме такі, як нам потрібно. І хоча погода цими днями несприятлива – дощі наше завдання ускладнюють, – але усе одно міцність наших воїнів дає результат. І я дякую за це кожному, хто зараз у бою, кожному, хто підтримує наші бойові бригади на відповідних напрямках”.

Деталі: Президент уточнив, що генерали Олександр Сирський і Олександр Тарнавський доповіли про успіхи, про те, які точки фронту потребують посилення.

Також була доповідь головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного щодо загальної ситуації, МВС та СБУ – щодо стабілізаційних заходів на деокупованих територіях.

Пряма мова: ”Дуже активно працюємо з постачанням необхідної зброї, снарядів. Була й доповідь розвідки – щодо варіантів дій ворога. Наше оперативне домінування зберігаємо й посилюємо. Окремо вдячний за Бахмут – збільшуємо наш контроль на цьому напрямку. Дякую нашим хлопцям за кожен український прапор, який зараз повертається на законне місце в селах на щойно деокупованій території! Дякую і за вагоме поповнення нашого обмінного фонду”.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру