Щоб встигнути на весілля в Черкасах, наречений скористався… танком «Холодного Яру»

Дата: 16.03.2023
Автор:

Багато ЗМІ написали, що він дві доби їхав танком з Донеччини до Черкас, проте насправді танк знадобився лиш на початку дороги – коли потрібно було вибратися з весняної багнюки полів під Бахмутом…

У воїна позивний – «Чіназес», який на комп’ютерному сленгу означає синонім поняттю «Абсолютно вдалий». Можливо, і цей позивний допоміг Богданові (так насправді його звуть) добратися в Черкаси на весілля вчасно. А ще більше – допомогли дружба й виручка побратимів-танкістів з 93-ї бригади ЗСУ «Холодний Яр».

Скріншот з відео Вікторії Хамази: "Чіназес" на початку подорожі танком на весілля...

«Не був упевнений, що вийде приїхати, – там дуже складна ситуація. Була проблема виїхати, бо там залишилася одна дорога. Через дощі інші розмокли – багнюка. Машиною не проїдеш. Товариш хотів вивезти мене на легковому автомобілі — ми застрягли. І так вийшло, що друзі мої з 93-ї бригади вивезли мене танком через поле. Потім підібрали інші військові друзі. Їхав майже два дні. Там усі переправи розбиті. Дороги теж. Зараз почуваюся щасливим», – поділився воїн з журналістами «Суспільного».

Наречені знайомі вже кілька років. Спочатку Богдан та Інна товаришували, а в перші дні повномасштабної війни зрозуміли, що кохають одне одного.

До весілля готувалися швидко – тиждень. «Дали 10 днів відпустки. Потім знову повернуся на передову», – розповів Чіназес.

Після одруження глобальних планів пара поки не будує. Кажуть: не сприяє ситуація в країні. «Там, де я зараз перебуваю, особливо планів не побудуєш. Вірю в краще. Коли повернуся звідти, плануватиму тоді. Хочемо жити в Черкасах. Ми обоє тут народилися. Це те місто, де хотів би прожити все життя. Дуже його люблю”, – говорить військовий.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру