Художник Юрій Журавель створив потужний патріотичний календар-галерею “Знай наших” на 2023 рік

Дата: 09.12.2022
Автор:

Відомий художник-карикатурист та лідер рок-гурту “От Вінта” Юрій Журавель представив обкладинку календаря-галереї “Знай наших” на 2023 рік.

Свою роботу художник опублікував на власній фейсбук-сторінці, передає “Еспресо.Захід”.

“ЗСУ! Зі святом вас! Рідненькі! В такий день не можу втриматись, щоб не показати вам обкладинку календаря-галереї ЗНАЙ НАШИХ на 2023 рік. Обличчя і цитати сучасних героїв України будуть поруч з портретами князів, гетьманів, воєвод, науковців і творців минувшини. Календар вже у друкарні і ми кожного дня тримаємо кулачки, щоб ніщо не завадило його створенню”, – написав у День ЗСУ Журавель.

Від “Козацького краю”: у календарі можна буде бачити портрети українців, які відзачилися звершеннями на користь України як у бою, так і в мирній справі. Зокрема, жителі Черкащини впізнають серед зображених у календарі як майора ЗСУ Андрія Кизила (позивний “Орел”) з Умані, який 23-річним загинув у бою поблизу Авдіївки у січні 2017 року, так і відомого в області підприємця, гендиректора агрохолдингу “Нібулон” та віцепрезидента Української зернової асоціації Олексія Вадатурського, якого у віці 74 років російські терористи цілеспрямовано вбили у Миколаєві в липні 2022 року, якраз напередодні підписання “зернових угод”…

  • Раніше повідомлялося, що Юрій Журавель випустить і книгу з підбіркою карикатур про російсько-українську війну.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру