Російського дезертира-”вагнерівця”, який з кулемета поранив у таз поліцейського в Ростовській області, піймали на свинофермі

Дата: 07.12.2022
Автор:

У Ростовській області РФ затримали дезертира, який 6 грудня відкрив вогонь по співробітнику поліції з кулемета і поранив його в таз, – за даними ЗМІ, стрільцем виявився боєць ПВК “Вагнер”, завербований раніше у виправній колонії для війни в Україні, повідомляє “Українська правда”.

Джерело: губернатор Ростовської області Василь Голубєв у Telegram, Telegram-канал “База“, російське пропагандистське видання “РИА Новости

Пряма мова Голубєва: “Злочинця затримано. У результаті злагоджених оперативно-розшукових дій його виявили в порожній будівлі під Новошахтинськом. Проводяться слідчі дії”.

Деталі: “РИА Новости” з посиланням на МВС РФ повідомили, що затриманому 38-років і він уродженець іншого регіону.

За даними “Бази”, затриманим дезертиром виявився боєць ПВК “Вагнер” Павло Ніколін. Він відбував термін за крадіжку і розбій в уфімській ВК-4. Звідти його завербували в ПВК “Вагнер”. Але 24 листопада Ніколін передумав воювати і втік.

За інформацією “Бази”, Ніколіна шукали близько доби і знайшли на покинутій свинофермі. Під час затримання він намагався чинити опір.

Українська правда

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру