Головне управління розвідки: пропагандисти вже готують росію до програшу

Дата: 06.12.2022
Автор:

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що російські пропагандисти змінили риторику і тепер критикують російський генералітет та обговорюють своє не бажання програти війну. За словами Буданова, програш Росії – це уже вирішене питання.

Джерело: “Українська правда”з посиланням на слова Буданова у ефірі телемарафону

Пряма мова: ”Україна вже перемогла. Це вже відчувають всі у світі та й у нас це розуміють. Так, буде важко ще певний період часу, але глобально це нічого не змінить…

Я думаю, що ви побачили, що за останні три місяці риторика всіх кремлівських пропагандистів різко змінилася.

Спочатку вони почали обережно критикувати своє керівництво, потім – вищий генералітет і зараз вони уже дійшли до того, що про перемогу не йде мова, аби не програти, але всі розуміють, що це нереально. Програш уже на обличчя.

Ще раз кажу, будуть іще трохи певні важкі часи, але програш Росії – це уже вирішене питання і вони самі про це чудово знають”.

Деталі: За словами керівника ГУР, Україна згідно з його попередніми прогнозами, “рухається по графіку”.

Буданов розповів, що в Росії завжди були два ворогуючі табори: ті, хто має більш ліберальні погляди і ту, хто підтримує проросійську диктатуру.

Але наразі, за словами глави розвідки, в Росії відбувається поділ не просто на лібералів і не лібералів, а окупанти починають ділитися за принципом, “яка група прийде до влади наступною”.

Він також закликав не сподіватися на масовий внутрішній конфлікт із мітингами росіян у великих містах, бо “Росія не така країна”.

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру