Україна отримала чергову партію боєприпасів для реактивних систем залпового вогню MARS II

Дата: 28.11.2022
Автор:

Німеччина поставила Україні боєприпаси для реактивних систем залпового вогню MARS II, засоби захисту від дронів, пристрої розмінування, автомобільну техніку, запчастини та польові обігрівачі.

Про це, як пише “Європейська правда”, йдеться у повідомленні німецького уряду.

На сайті уряду наведено список поставленого Україні в межах військової підтримки у 2022 році, при цьому зазначено, що за останній тиждень було поставлено боєприпаси для РСЗВ MARS II, 3 великовантажні напівпричепи М1070 Oshkosh (на додаток до 5 поставлених раніше), 17 прикордонних машин (додатково до 22 поставлених), запчастини до великокаліберного кулемета М2, 24 кулемети MG3 для броньованих ремонтно-евакуаційних машин (раніше було поставлено 6).

Крім того, було передано 116 польових обігрівачів, 10 датчиків і глушників дронів (раніше було поставлено 18), 20 розширювачів частоти для протидронних електронних пристроїв, 1 навантажувач вилок (раніше було поставлено 3), а також 6 мобільних і захищених пристроїв розмінування (раніше було поставлено 4).

 Нагадаємо, МЗС Німеччини виділяє 1 млн євро невідкладної допомоги у відповідь на численні атаки Росії на цивільну енергетичну інфраструктуру України.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру