Якщо Іран постачатиме балістичні ракети росії, Ізраїль передасть Україні високоточні ракети

Дата: 22.11.2022
Автор:

Ізраїль розпочне постачання високоточних ракет Україні, якщо Іран передасть свої балістичні ракети Росії, заявив Глава Штабу національної безпеки Ізраїля Еяль Хулата. Про це з посиланням на власні джерела повідомляє ізраїльський телеканал Kann та “Новини Ізраїлю” у понеділок, 21 листопада.

Видання пишуть, що Міністерство закордонних справ Ізраїлю висловило протест Росії через придбання та використанняч іранських дронів. Відповідну ноту отримав заступник міністра закордонних справ РФ Михайло Богданов. Також Ізраїль застеріг РФ від купівлі в Ірану високоточних балістичних ракет.

Голова Ради національної безпеки Ізраїлю Еяль Хулата застеріг Росію від такого кроку і попередив, що якщо не зупинити поширення іранських ракет, це може призвести до появи в Україні високоточних балістичних ракет“, – сказано у повідомленні.

Журналісти також повідомили, що у кількох розмовах посла Ізраїлю в Росії Олександра Бена Цві із заступником міністра закордонних справ РФ Михайлом Богдановим було висловлено протест проти закупівлі РФ озброєнь в Ірані. Ізраїль також попередив російських офіційних осіб про наслідки придбання Росією іранських балістичних ракет.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру