ЮНІСЕФ присвоїв Патрону титул першого у світі Пса Доброї Волі

Дата: 21.11.2022
Автор:

ЮНІСЕФ та Пес Патрон підписали меморандум про співпрацю до Всесвітнього дня дитини, а Патрон отримав титул першого у світі Пса Доброї Волі, повідомляє Суспільне Новини.

Зазначається, що меморандум поглиблює співпрацю фонду та відомого пса у підтримці психічного здоров’я дітей та популяризації теми мінної освіти та безпеки.

“Немає дитини в Україні, яка б не знала про Пса Патрона. Патрон завоював довіру та серця всіх українців, і спільно з ЮНІСЕФ Патрон буде просувати вкрай важливі речі для українського суспільства, такі як мінна просвіта та психічне здоров’я”, — зазначив голова Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Мурат Шахін.

Він наголосив, що завдяки своїм власникам, Патрон як ніхто інший знає все про вибухонебезпечні предмети та заміновані поля та місця, і постійно долучається до активностей з мінної просвіти. Також він вміє підбадьорити, щиро поспівчувати, з почуттям гумору втішити.

ЮНІСЕФ присвоїв Патрону титул першого у світі Пса Доброї Волі, фото: МВС України

“Спостерігати та комунікувати з ним — це допомагає не тільки малечі, але і дорослим подолати стрес та підняти настрій”, — додав представник ЮНІСЕФ.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру