Єнота, викраденого росіянами під час втечі з Херсона, пропонують обміняти на російських полонених або на монумент Катерині в Одесі

Дата: 21.11.2022
Автор:

Українців обурила історія викрадення рашистами херсонського єнота. Безліч мемів на цю тему прагнуть покарання для примітивів у людській подобі, які прийшли на українську землю вбивати й мародерити...

На сайті Президента України зареєстровано петицію з проханням організувати повернення до Херсону викраденого звідти російськими окупантами єнота, який вже став буквально мемом для українців.

Ініціаторка петиції Аліна Тарабан просить сприяти поверненню єнота “за обміном чи за будь-якою іншою домовленістю”.

Владислав груша, автор іншої петиції на сайті Президента, яка вже зібрала більше 6400 підписів, пропонує конкретний об’єкт для обміну: віддати росії замість єнота пам’ятник цариці Катерині, який поки що стоїть в Одесі.

Тим часом, у мережі небувалої популяності набуло відео, де полонений російський солдат просить обміняти його на єнота. Про це пише 24 канал.

Рядовий з Новосибірська, якого призвали в межах так званої часткової мобілізації в Росії, потрапив у полон до українських воїнів. Зараз  окупант теж просить російське керівництво, аби його обміняли на єнота, якого окупанти викрали з Херсона.

Про це повідомив у соцмережах перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський, який опублікував відповідне відео зі зверненням полоненого загарбника. Соболевський зауважив, що такий обмін є цілком рівноцінним по бойовому потенціалу. “Ми навіть у плюсі”, – пожартував чиновник.

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру