Українська авіація протягом доби завдала 14 ударів по ворогу

Дата: 16.11.2022
Автор:

Генеральний штаб ЗСУ опублікував зведення щодо військового вторгнення РФ станом на ранок середи, 16 листопада. 

“За минулу добу українські воїни відбили атаки російських окупантів у районах населених пунктів Білогорівка, Курдюмівка, Новокалинове, Веселе, Авдіївка, Первомайське, Водяне, Новомихайлівка та Времівка Донецької області”, – йдеться у зведенні Генштабу.

Повідомляється також, що минулої доби РФ завдала масованого ракетного удару по об’єктах військової та цивільної інфраструктури України. Під ураженням опинилися житлові будинки та об’єкти критичної інфраструктури у Київській, Житомирській, Вінницькій, Полтавській, Львівській, Хмельницькій та інших областях країни.

“Противник випустив понад 90 ракет Х-101 і Калібр і більше десяти ударних БпЛА. За уточненою інформацією, 77 крилатих ракет, 10 іранських ударних дронів Shahed-136 і один БпЛА Оріон знищили підрозділи Сил Оборони. Іде уточнення додаткової інформації”, – рапортують у Генштабі.

У зв’язку зі значними втратами під час ведення бойових дій на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей у підрозділах окупаційних військ почастішали випадки дезертирства і значно погіршився морально-психологічний стан. Так, після боїв у районі населеного пункту Майорськ втратив боєздатність 1-й батальйон. Втрати в ньому склали понад 50 убитими та пораненими, морально-психологічний стан військовослужбовців незадовільний. Командуванням противника розформовано зазначений підрозділ. Залишки особового складу розподілені по інших військових частинах”, – повідомляють у Генштабі.

Повідомляється також, що авіація Сил оборони України минулої доби завдала по ворогові 14 ударів. Удари завдано по 11 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також по трьох позиціях зенітно-ракетних комплексів противника.

Українські ракетні війська та артилерія за минулу добу вдарили по трьох районах зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, станції радіоелектронної боротьби та складу боєприпасів окупантів.

Джерело: Кореспондент

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру