Олександр Усик готовий “сильно побити” росіянина Повєткіна, якщо той не побоїться вийти на ринг

Дата: 10.11.2022
Автор:

Український боксер, уродженець Криму Олександр Усик поділився своїми відчуттями про війну і заявив, що негативно ставиться до Росії та росіян.

Про це повідомляє польське видання Interia.

Усик відповів, що він думає про слова Путіна, що Росія та Україна – один народ.

“Після 24 лютого я так не вважаю абсолютно. Послання Путіна адресоване тим, хто сліпо йому вірить і не має поняття, що відбувається насправді. Вони хочуть, щоб люди повірили, що це політики сваряться, а народ один. Одна країна напала на іншу. Вони ображають нас, вони позбавляють нас права на існування, вважають нас малоросами. Я ніколи не вважав Путіна хорошою людиною, а після 24 лютого почав думати про нього ще гірше. Це ворог України!”, - сказав Олександр Усик.

Також український боксер заявив, що у нього немає особливого бажання битися з росіянами, проте він готовий провести бій з Олександром Повєткіним, якщо той повернеться на ринг. Нагадаємо: свого часу Повєткін, якого кремлівська пропаганда розхвалювала як “русского вітязя”, феєрично програв Кличку боксерський поєдинок на рингу просто посеред Москви. У російських ЗМІ тоді ширилося виття про “ганебну поразку” перед українцем.

“Хотів би я побоксувати з росіянином? Я стільки разів їх перемагав. Для чого мені потрібен ще один бій проти одного з них? Що стосується Повєткіна, який заявив, що може повернутися в ринг, то це я б влаштував. У мене не було б вибору, окрім як просто сильно його побити”, – сказав Усик.

Нагадаємо: Усик володіє титулами WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру