Армійські намети та зимове спорядження: Великобританія забезпечить тепло десяткам тисяч українських солдатів

Дата: 09.11.2022
Автор:

Це спорядження дозволить ЗСУ ефективно діяти протягом наступних кількох місяців, зазначив міністр оборони Бен Воллес.

Великобританія направить для українських військових набори для сну у холодних умовах та намети з обігрівом. Про це сказав британський міністр оборони Бен Воллес, повідомляє Укрінформ у середу, 9 листопада.

“З огляду на швидке наближення зими, це обладнання дозволить ЗСУ ефективно діяти протягом наступних кількох місяців. Разом із навчальною програмою та наданням летальної допомоги, це демонструє нашу прихильність до забезпечення того, що звичайний український солдат – добре навчений і якісно забезпечений, і має високі шанси боротися і визначати власне майбутнє”, – сказав Воллес.

Загалом у новий пакет британської допомоги увійде 12 тис. зимових наборів для сну та 150 наметів із обігрівом. Також до середини грудня Україна отримає 25 тисяч комплектів зимового одягу.

Зазначається, що це обладнання буде надано на додаток до 7 тис. комплектів одягу, який отримають українські військові, які навчаються у Великобританії. Також минулого тижня стало відомо, що близько 9000 українських новобранців вже отримали стандартне та зимове спорядження від армії Британії.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру