23 лютого окупанти бронювали місця в українських ресторанах, тепер – бронюють місце в українському полоні

Дата: 08.11.2022
Автор:

Блогер Володимир Золкін, який бере інтерв’ю у полонених окупантів фактично з початку широкомасштабної війни, розповів, що деякі російські військові після потрапляння в полон відмовляються від обміну. Проте він негативно ставиться до таких випадків, бо вважає, що це дуже хитра позиція росіян, передають Патріоти України.

Про це Золкін розповів в інтерв’ю проєкту “Орестократія”. За його словами, повертатися в Росію здебільшого не хочуть окупанти, які самостійно здалися в полон та добровільно склали зброю.

“Такі випадки є, вони відмовляються від обміну, але якщо б ви запитали, як я особисто до цього ставлюся, то я ставлюсь до цього негативно. Тому що потрібно було не йти в Україну, а не, потрапивши, відмовлятися від обміну. Це така дуже хитра позиція, але справедливості заради можемо сказати, що більшість з них здалася в полон самостійно, тобто добровільно склали зброю і попросили, щоб їх залишили і до Росії не повертали”, – пояснив блогер.

Він зазначив, що є ресурс “Хочу жить”, на номер якого росіяни дуже активно телефонують. Серед цих дзвінків є багато фейкових, але є і багато реальних дзвінків, за допомогою яких люди намагаються здатися в полон.

“Деякі навіть прямо телефонують з Росії, ще їх не відправили, але вони бронюють місце. На 23 лютого вони бронювали місця в наших ресторанах, а тепер вони бронюють місця вже в нашому полоні, таке життя”, – додав Золкін.

Він також зазначив, що ресурс “Хочу жить” може показати лише тих росіян, хто здався добровільно і не збирається повертатися.

“Цих людей вже повертати, найімовірніше, не будуть. Це питання якимось чином вирішуватиметься, я не знаю, як… але це важливо показувати, доносити на ту сторону, що дійсно можна здатися і тобі нічого за це не буде. Вони утримуються так само, як всі інші полонені, в нормальних умовах”, – сказав блогер.

Водночас тим, хто збирається повернутися в Росію, боятися нічого – вони можуть здаватися сміливо, бо ніхто не скаже, що вони зробили це за власним бажанням.

“Якщо ти потрапиш до мене на інтерв’ю, ти можеш навіть сказати, що ти зарізав 150 натовців, зробив сальто, збив гвинтокрил, зарізав танк. Я буду сидіти і тебе слухати і казати, який ти крутий. Головне – здавайтесь, ось такий посил”, – резюмував Золкін.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру