“Зернова угода” відновлює дію: росія зрозуміла “мову сили”

Дата: 02.11.2022
Автор:

Російський щур потрапив у капкан... Малюнок Олексія Кустовського

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк вважає, що “російський шантажист” поступається тому, хто сильніший – це можна спостерігати на прикладі повернення РФ до зернової угоди за посередництва Туреччини.

Джерело: Подоляк в Twitter

Пряма мова: ”Який урок із зернової “османської дипломатії” варто винести західним лідерам? Шантажист із російським корінням завжди поступається тим, хто сильніший та вміє чітко аргументувати непохитну позицію. Шлях до “вмиротворення” агресора лежить лише через розумну демонстрацію сили”.

Що цьому передувало: 

  • Після удару по кораблях Чорноморського флоту в окупованому Севастополі 29 жовтня Росія заявила про призупинення своєї участі у зерновій ініціативі.
  • В ООН після цього заявили, що домовленість все одно залишається чинною і інспектори організації продовжать перевірку суден.
  • Наступного дня Путін почав натякати, що РФ готова повернутися до угоди, а 2 листопада Міністерство оборони РФ заявило, що відновлює реалізацію ”зернової угоди”, призупиненої після вибухів у Севастополі.
  • Постійний представник ООН у Спільному координаційному центрі у Стамбулі Амір Абдулла привітав повернення Москви до участі у “зерновій ініціативі”.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру