Український стронгмен вдруге став найсильнішою людиною планети і публічно висміяв росію

Дата: 01.11.2022
Автор:

Тоді як спортивні коментатори обговорювали в прямому ефірі перемогу Новікова, він підійшов впритул до камери та вигукнув у неї популярне гасло: "Слава Україні, слава нації та п**дець Російській Федерації"

Найсильніша людина планети українець Олексій Новіков з Києва переміг на турнірі Rogue Invitational у США й емоційно відреагував на свою перемогу. Про це повідомляє пресслужба організації у Twitter.

Тоді як спортивні коментатори обговорювали в прямому ефірі перемогу Новікова, він підійшов впритул до камери та вигукнув у неї гасло: “Слава Україні, слава нації та п**дець Російській Федерації”.

Новіков також написав про свою перемогу в особистому акаунті в інстаграмі і наголосив, що присвятив її Україні й українському народу.

“Яке чудове закінчення спортивного сезону. Як і всі перемоги цього року, ця також присвячена Україні та українському народу, я вас люблю, ви неперевершені, гордий бути українцем!”, — написав спортсмен.

Стронгмен Новіков висловив впевненість, що вже найближчим часом Україна доведе, що вона найсильніша не лише на спортивній арені...

Крім того, він окремо висловив подяку Збройним силам України.

“Дякую всім, хто приклав руку до того, що я можу тренуватися в Україні і як українець, низький уклін усім, хто захищає мою країну. Кожен робить свою роботу і робіть її якнайкраще”, — підкреслив Новіков.

Стронгмен також висловив впевненість, що найближчим часом Україна доведе, що вона найсильніша не лише на спортивній арені.

Нагадаємо, у листопаді 2020 року українець Олексій Новіков завоював титул найсильнішої людини планети. Вперше це сталося на змаганнях World Strongest Man у Брейдентоні (Флорида, США).

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру