Роздовбаний Чорноморський флот росії вже не може повноцінно виконувати свої функції

Дата: 31.10.2022
Автор:

Керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко вважає, що Чорноморський флот країни-агресора Росії вже не може повноцінно виконувати свої функції у війні, яку окупанти ведуть проти України. Його роль на 70% зведена нанівець,передають Патріоти України.

Таку думку експерт висловив у ефірі національного телемарафону у неділю, 30 жовтню. Зокрема, за його словами, ЧФ Росії не може бути задіяний для того, щоб артилерією обстрілювати узбережжя українських міст. Крім того, він не може використовуватися для висадки морського десанту і підтримання такої висадки.

“Його роль на сьогодні зводиться лише до того, щоб обстрілювати українські міста, українські об’єкти інфраструктури ракетами “Калібр”, – сказав Мусієнко, додавши, що це, звісно є загрозою, але повноцінний флот, який коштує багато грошей, створюють не для цього.

Мусієнко також зазначив, що флагман російського флоту фрегат “Адмірал Макаров” внаслідок вибухів у бухті Севастополя в окупованому Криму дійсно зазнав ушкоджень. “Поки що важко сказати, наскільки вони тяжкі з точки зору проведення ремонту. Принаймні на деякий час він точно не зможе виконувати одну зі своїх функцій – нанесення ударів ракетами “Калібр”, – наголосив експерт.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру