Нацгвардія використовує для контрнаступу трофейну російську бронетехніку

Дата: 29.10.2022
Автор:

Трофейна техніка чудово служить нацгвардійцям - проти окупантів, які її покинули під час втечі

Трофейна техніка росіян дозволяє ефективніше проводити наступальні дії під час осінніх дощів, серед “російського ленд-лізу” є навіть техніка останніх років випуску. 

Джерело: пресслужба Нацгвадії

Пряма мова нацгвардійця Юрія Тарасова : “З урахування поставок бронетанкової техніки від головного управління та ленд-лізу від РФ, потужність (Нацгвардії – ред.) збільшилася не менше ніж в два рази. Доцільність їхня велика, адже через дощі проводити наступальні дії можна лише за наявності “гусянки”…

Найбільш новий зразок – танк T-80, БМП-3 також перебуває в робочому стані повністю, 21-го року (випуску – ред.), навіть з документацією – нам все лишили. “Добре”, що в нас є безтолкові сусіди, які лишили техніку в такому стані”.

 Деталі: Трофейної техніки настільки багато, що довелося створити групу для евакуації її з деокупованих територій. До групи входить технічна розвідка, яка займається виявленням цієї техніки за допомогою безпілотних літальних апаратів, група охорони, яка під час евакуації охороняє територію, БРЕМ (броньовані ремонтно-евакуаційні машини), вантажні автомобілі та ін.

У Нацгвардії назвали цю техніку “чесно віджатою”.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру