ІТ-компанія, яка евакуювалася з Краматорська до Львова, викорінює російське і запроваджує український софт

Дата: 17.09.2022
Автор:
Завдяки цій ІТ-компанії сотні українських підприємців нарешті можуть відмовитися від російських програм. «Східноукраїнський технокластер» евакуювався з Краматорська на Донеччині та відновив роботу у Львові.

Тут команда шукає нових клієнтів та викорінює програмне забезпечення країни-агресора, пропонуючи натомість наше – українське. Розробники переконані: для цього можуть знадобитися місяці й роки, але перехід на вітчизняний софт справді вартий того.

“Нашій компанії близько 30 років, і весь цей час ми працюємо над розробкою вітчизняного програмного забезпечення. Особливу увагу наша команда приділяє бухгалтерії та обліку. Власне, це й було нашим ключовим напрямом до 24 лютого. У компанії була своя історія, своя база клієнтів. І до повномасштабного наступу ми будували плани на 2022 рік, розмірковували над тим, що можемо й що маємо зробити. Однак усі ці плани зруйнувала росія”, – говорить керівник компанії Павло Зайцев.

Нині ІТ-компанія з Краматорська відновила повноцінну діяльність, викорінює все російське з українського ринку і переводить підприємців на суто український софт. Очільник компанії сам в усьому подає приклад своїм співробтникам – Павло Зайцев вже навіть принципово перейшов на українську мову у спілкуванні, відмовивишись від російської, якою все життя спілкувався…

Детальніше – читайте у інтерв’ю Павла Зайцева виданню “ШоТам”

 


Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру