Військову техніку для України швидко і якісно ремонтуватимуть фахівці Польщі, Німеччини та Нідерландів

Дата: 10.09.2022
Автор:

Україна і Польща домовилися про будівництво хабу для ремонту військової техніки та проведення навчань з міжнародними партнерами.

Про це заявив прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький під час спільного брифінгу із президентами Латвії та України, пише УНІАН.

За його словами, ремонтом військової техніки будуть займатися польські компанії, а до спільних навчань долучаться також представники Німеччини та Нідерландів.

«Ми також розмовляли сьогодні про організацію спеціального хабу, який слугував би для ремонту військової техніки, навчання з нашими німецькими, нідерландськими, українськими партнерами. Будемо будувати такий хаб, де польські фірми будуть ремонтувати військову техніку. Будуть на цьому заробляти так, щоб для всіх була у цій співпраці відповідна доцільність», – наголосив очільник польського уряду.

Зазначимо, раніше стало відомо, що Україна і Польща відкриють спільне підприємство з виробництва зброї та військової техніки.

Крім того, 1200 польських компаній заявили про готовність до відбудови України та відновленні туди експорту. Це компанії будівельної сфери, а також харчової, автомобільної, фармацевтичної та хімічної промисловості, консалтингових послуг.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру