ЗСУ ефективно контратакували ворога на Харківщині. Місцевих просять про “інформаційну тишу”

Дата: 07.09.2022
Автор:

У Балаклії на Харківщині місцевих жителів закликали дотримуватися режиму інформаційної тиші щодо звільнення територій громади чи дій українських військових, повідомляє ТСН.

Місцева влада повідомила про можливе звільнення деяких населених пунктів громади, але наголосила, що це потребує підтвердження від Міноборони або Генштабу ЗСУ.

Про це йдеться на сайті міської ради Балаклії.

 ”Є інформація про звільнення деяких населених пунктів Балаклійської громади. Чекаємо офіційного підтвердження. Розуміємо емоції кожного зараз, проте намагаймося дотримуватися режиму інформаційної тиші. Не поширюйте інформацію про військові операції до офіційних заяв Збройних сил України чи Міністерства оборони. Також просимо не поширювати інформацію про пересування українських військ”, – наголосили у міськраді.

Крім того, інформацію щодо геолокації й переміщення окупантів та ворожої техніки місцевих просять повідомляти до чат-боту Е-Ворог або писати безпосередньо до органів влади громади. Інформацію щодо колаборантів та зрадників, для подальшого притягнення до відповідальності слід також повідомляти до чат-боту або у повідомлення міськраді.

Тим часом, у російських ЗМІ ширяться панічні повідомлення про втрати окупаційних військ і їхню вимушену втечу з ряду населених пунктів Харківщини.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру