Великобританія та Україна розробили Спільний план дій з відбудови транспортної інфраструктури

Дата: 26.08.2022
Автор:

Великобританія та Україна підписали Спільний план дій щодо відбудови транспортної інфраструктури.

Про це повідомили у пресслужбі Міністерства інфраструктури України.

Зазначається, що Велика Британія пообіцяла ділитися інженерним досвідом і надати пакет підтримки для відновлення інфраструктури, пошкодженої через війну.

«Міністри обох держав підписали історичний Спільний план дій щодо допомоги у відновленні транспортної мережі України. Департамент транспорту Великої Британії пропонує кошти, інженерну експертизу та транспортні засоби», — йдеться у повідомленні.

Про план допомоги

Британія також передасть автобуси від Go Ahead Group для покращення мобільності українського населення та придбає обладнання для відновлення критично важливих маршрутів експорту зерна.

Окрім цього, британські партнери запропонують план з реконструкції аеропортної, злітно-посадкової та портової інфраструктури, а також працюватимуть з Міністерством інфраструктури України над можливістю навчання персоналу аеропортів, диспетчерів повітряного руху та авіаційної безпеки.

Відомо, що Британія надасть «Укрзалізниці» 10 млн фунтів стерлінгів, за які придбають обладнання для ремонту мостів і облаштування тунелів, понад 120 контейнерів для транспортування зерна.

«У Сполученому Королівстві ми маємо найкращих транспортних експертів у світі і якщо ми поділимось ними з Україною, це не тільки допоможе відновитися Україні, але й підвищить авторитет британського бізнесу в глобальному масштабі», — наголосив міністр інфраструктури Британії.

Нагадаємо, Данія надала Україні 35 екскаваторів для відновлення інфраструктури.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру