ЗСУ знищили штаб російської ЧВК “Вагнера” в Попасній

Дата: 14.08.2022
Автор:

Збройні сили України поцілили по базі ПВК “Вагнера” в Попасній на Луганщині. Перед вибухом там фотографувався власник ПВК “Вагнера” Євген Пригожин.

Про це повідомили українські журналісти Андрій Цаплієнко та Денис Казанський.

“Розташування найманців із ПВК “Вагнера” у Попасній знищено точним ударом “Хаймарсу”. Здавалося б, новина буденна, якби не одна обставина. Місце дислокації вагнерівців спалив російський воєнкор-дегенерат, який виклав її фотографії у свій телеграм-канал. Після чого з найманцями сталася чергова “кумедна історія”, які вони так люблять.Тепер з-під завалів виносять убитих і поранених карних злочинців, яких набирали до ПВК “Вагнер” за російськими в’язницями, а воїнкору Середі вручається премія імені А. Коца”, – пише Денис Казанський.

“Російські пропагандисти заявляють, що ЗСУ завдали удар по базі вагнерівців біля Попасної, армійці ще не підтвердили”, – пише Цаплієнко.

Перед цим російський військовий пропагандист Сергій Середа виклав у мережу фото з людиною, схожою на власника ПВК “Вагнера” Євгена Пригожина.

“Приїхав на Попасну, заїхав до штабу ПВК “Вагнер”. Зустріли як рідного. Розповіли кілька кумедних історій”, – написав пропагандист Середа у Телеграмі. І виклав відповідні фото, на одному з яких навіть адресу було видно на стіні штабу російських найманців – вулиця Миронівська, 12. “Посилочка” за адресою штабу не забарилася.

Тепер у мережах вже повно фото і відео з місця пригоди – трупів і поранених росіян з ЧВК”Вагнер”. Чи встиг втекти з Попасни сам Пригожин – наразі ще не відомо.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру