«Добра Збірка»: новий благодійний проєкт відомої художниці з Черкас

Дата: 13.08.2022
Автор:

Художниця та письменниця, черкащанка Олександра Дікая, представила електронну книгу казок «Добра Збірка». Видання містить ілюстровані історії, створені молодими митцями з різних країн світу, пише “Козацький край”. Усі кошти, виручені від продажу книги, підуть на підтримку ЗСУ – придбання автомобілів для українських військових.

«Добра Збірка» результат художнього марафону Sketchbook Edition, який став безпечним місцем у страшні часи війни в Україні. У це видання ввійшли 100 казок людей з різними досвідом та переживаннями. Віримо, кожен знайде в збірці резонуючу душевну історію» розповідає Олександра Дікая.

У збірку увійшли казки авторів з України, Німеччини, Швеції, Індонезії, Австрії, США, Грузії, Польщі, Іспанії, ОАЕ, Італії, Ізраїля, Нової Зеландії, Латвії, Казахстану, Турції, Молдови, Кіпра, Нідерландів та Великобританії.

Придбати та завантажити збірку можна за посиланням: https://alexandradikaia.com/ebook.

Ілюстрація: https://www.instagram.com/alexandradikaia/

Зазначимо, що це не перша благодійна ініціатива Олександри Дікої на підтримку України  більше 50 ілюстрацій художниці можна придбати на сайті https://alexandradikaia.com/support-ukraine-ua.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру