Британська розвідка констатує успіхи ЗСУ в контрнаступі на Херсонщині

Дата: 28.07.2022
Автор:

Контрнаступ України у районі Херсона набирає обертів. ЗСУ встановили плацдарм на південь від річки Інгулець, яка утворює північний кордон окупованого Росією регіону. Про це з посиланням на Міністерство оборони Великобританії в Twitter, передають Патріоти України.

Як наголошується у зведенні, українська армія використовувала свою нову далекобійну артилерію, щоб пошкодити як мінімум три мости через річку Дніпро, від яких залежить постачання Росією територій, що знаходяться під її контролем.

За даними британської розвідки, один з них, 1000-метровий Антонівський міст під Херсоном, був пошкоджений минулого тижня. Україна знову завдала по ньому удару 27 липня 2022 року, і досить імовірно, що він зараз непридатний для використання.

“Російська 49-а армія, яка дислокується на західному березі Дніпра, і в даний час виглядає дуже вразливою. Точно так само місто Херсон, найбільш політично значимий населений пункт, окупований Росією, зараз практично відрізаний від інших окупованих територій. Його втрата серйозно підірве спроби Росії представити окупацію як успішну”, – вважають в Міноборони Британії.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру