На Херсонщині знищено ключову для окупантів переправу. Самі ж росіяни обстріляли власні вертольоти, один з яких збили

Дата: 27.07.2022
Автор:

У тимчасово окупованому Херсоні було чутно вибухи. Вогнева активність спостерігалася біля Антонівського мосту, де російські військові кілька діб накопичували військову техніку та боєприпаси, повідомляють Патріоти України.

Місцеві жителі стверджують, що Антонівський міст “зловив” кілька ракет і перестав існувати, як транспортна артерія. Наводимо всю відому на вечір 26 липня інформацію.

“Спочатку був звук ракети, що прилітає. Потім били гармати біля мосту. Схоже на ППО орків. Потім був приліт цієї ракети. Схоже, що приземлилася, а не в повітрі. Метою могла бути техніка орків, яку вони зганяють в Олешки і накопичують тут для утримання лівобережжя”, – повідомляє Telegram-канал “Ху*овий Херсон”.

А воєнний журналіст Андрій Цаплієнко з посиланням на жителів Херсону пише, що “Антонівський міст, як переправа з лівого на правий берег, припинив своє існування близько 22:45″.

У той же час у Херсонській області ППО окупантів в паніці та суєті збила російський гелікоптер Ка-52. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ

“Минулої доби три російських Ка-52 на Херсонщині мали намір атакувати наші підрозділи,  але… завдали удару по своїх. Повертаючись, вертольоти  окупантів потрапили під “дружній” вогонь переляканих розрахунків протиповітряної оборони російських військ. Російська ППО ніколи не відрізнялась точністю, тому загарбники  збили всього один свій ударний Ка-52 з трьох”, – йдеться у повідомленні Генерального штабу ЗСУ.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру