По всій території Сполученого Королівства британські і новозеландські інструктори розпочали навчання для 10 тисяч українських артилеристів

Дата: 22.07.2022
Автор:
Міністерство оборони Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії продовжує інформувати про перебіг артилерійської підготовки особового складу ЗС України у Сполученому Королівстві під керівництвом інструкторів зі Збройних Сил Сполученого Королівства та Сил Оборони Нової Зеландії. На офіційних фотографіях показані вправи артилерійської підготовки. / The Ministry of Defense of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland continues to inform about the course of artillery training of personnel of the Armed Forces of Ukraine in the United Kingdom under the leadership of instructors from the Armed Forces of the United Kingdom HM Armed Forces British Army and the New Zealand NZ Defence Force New Zealand Army. The official photos show shell during training. (English below)
Фахівці та професіонали з Сполученого Королівства та Нової Зеландії (Королівський артилерійський полк Нової Зеландії) діляться найкращим теоретичним та практичним досвідом з українськими артилеристами.
Протягом найближчих місяців під керівництвом Збройних сил Великої Британії пройдуть навчання до 10 тисяч українців. Програма є частиною постійного зобов’язання Великої Британії щодо підтримки України, яке наразі становить понад 2,3 мільярда фунтів стерлінгів військової допомоги, включно з протитанковою зброєю, бронетехнікою та артилерією.
Навчання проводиться на об’єктах по всій Великій Британії понад 1000 інструкторами з 11-ї бригади сприяння силам безпеки, яка спеціалізується на проведенні тренувань для нарощування військового потенціалу наших союзників і партнерів. Українським воїнам закупили автомати, видають каски, бронежилети, обмундирування та польове спорядження для бойових дій на передовій.
Програма під керівництвом Сполученого Королівства готує Збройні Сили України, що дозволяє їм збільшити опір задля посилення захисту суверенітету свого народу.
Програма є частиною постійного зобов’язання Сполученого Королівства підтримувати Україну в її боротьбі проти неспровокованого вторгнення кремля. У рамках нової військової програми під керівництвом Великої Британії особовий склад українського війська отримає навички, необхідні для ефективного ведення бойових дій на передовій під час захисту України.
Нещодавно Начальник Генерального штабу Збройних Сил Великої Британії генерал сер Патрік Сандерс відвідав українських військовослужбовців, які навчаються польовим навичкам, поводженню зі зброєю, діям у міських умовах та стрільбі в рамках військової підтримки Сполученого Королівства України. Генерал Сандерс сказав: «Я був вражений мужністю, моральним і бойовим духом українських солдатів. Крім того, відданість і наполеглива праця інструкторів, а також швидкість, з якою вони провели навчання, надзвичайно вражають. Ми продовжуватимемо нашу роботу, щоб збільшити амбіції та темп навчання, щоб максимально збільшити підтримку України».
Міністр оборони Бен Воллес, який перед цим також відвідав навчання, сказав: “Ця нова амбітна навчальна програма є наступним етапом підтримки Сполученим Королівством Збройних Сил України в їхній боротьбі з російською агресією. Використовуючи передовий світовий досвід британської армії, ми допоможемо Україні відбудувати її сили та збільшити масштаб спротиву, тоді як вона захищає власні суверенітет і право обирати власне майбутнє.”
Сполучене Королівство має довгу історію підтримки українських військовослужбовців у рамках операції ORBITAL, під час якої з 2015 по 2022 рік було підготовлено 22 000 українців. Нова програма спиратиметься на цей успіх і продемонструє незмінне лідерство Сполученого Королівства у відповіді на військові вимоги України з розвитком війни.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру