“Бомба інформвійни”: потужний комікс від київського художника викликав істерику у пропагандистів росії

Дата: 21.07.2022
Автор:

 Чудовий міні-комікс від художника Marvel studios з Києва Дениса Циперка спричинив ефект вибуху “інформаційного Джавеліна” прямо “в люку танка” совкових пропагандистів країни-агресорки. Малюнки Дениса викликали жваве обговорення у соцмережах на росії і неодноразові спроби заблокувати відповідні повідомлення й малюнки художника у Facebook. Недолугі смикання ворожих пропагандистів наразі мають бути знівельовані дружною реакццією українських ЗМІ та вітчизняного сегменту соцмереж, – зокрема, у тому ж Фейсбуці українські користувачі наразі активно репостять повідомлення від Дениса Циперка.

За сюжетом серії малюнків, напівгнилий зомбі з літерою Z на шоломі обурений викличним жестом українського воїна, який мчить з друзями на мотоциклі. Зомбі вискакує на ходу з російської бронемашини “Тигр”, намагаючись вчепитися в українців. Натомість, схоплений за комір, окупант рівняє гнилим обличчям українську землю поля, де орки підпалили пшеницю…

До речі, художник Marvel зробив звернення українською, російською та англійською мовами. Цитуємо Дениса Циперка дослівно:

“Нарешті доробив серію нових кадрів на підтримку наших воїнів, які мужньо та з гумором перемелюють орків на полі бою. Я вирішив згадати про звільнення з полону Юлії Тайри Паєвської, про завжди веселого Валерія Маркуса, а також нагадати, скільки полів пшениці спалили ці російські виродки. Але нічого, за кожне зернятко відповідатимуть. І не шастайте по замінованому!

Юлія Паєвська ("Тайра") у реальному житті. Нещодавно вирвалась з російського полону і знову готова зробити максимум для української Перемоги

Наконец-то доделал серию новых кадров в поддержку наших воинов, которые мужественно и с юмором перемалывают орков на поле боя. Я решил вспомнить об освобождении из плена Юлии Тайры Паевской, о всегда веселом @valerii_markus, а также напомнить, сколько полей пшеницы сожгли эти русские ублюдки. Но ничего, за каждое зернышко будут отвечать. И не шныряйте по заминированному!

Валерій Маркус у реальному житті. Успівшний блогер і письменник, він знову воює на фронті і очолює особисто створений добровольчий підрозділ

Finally finished a series of new shots in support of our warriors, who bravely and humorously grind orcs on the battlefield. I decided to recall the release from captivity of Yulia Tyra Pajewska, the always hilarious @valerii_markus, and also to remind how many fields of wheat these Russian bastards burned. But that’s okay, every grain will be accounted for. And don’t go snooping around mined!”

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру