Сили національного спротиву нищать “топових” колаборантів на окупованих територіях

Дата: 13.07.2022
Автор:

Жоден зрадник на окупованих територіях не може почуватися спокійно. Гарантовано українськими партизанами і Силами спецоперацій!

Перелякані окупанти не можуть протистояти українським партизанам у тимчасово окупованому Великому Бурлуці на Харківщині.

“Російський окупанте! Ми близько, ми вже працюємо по кожному з вас. На вас усіх чекає смерть! Великий Бурлук – це Україна!” – було написано в листівках, які масово розклеїли на будівлях смт Великий Бурлук на Харківщині ще 9 травня.

Це підняло тоді на ноги російських ФСБшників, які безуспішно шукали підпільників.

6 липня у Великому Бурлуку було знищено логістичну базу окупантів. І знову вони так і не зуміли знайти місцевих партизанів.

А вже 10 липня у тимчасово окупованому селищі ліквідували місцевого колаборанта, «гауляйтера» Євгена Юнакова – вбили шляхом підриву автомобіля. Про його загибель напередодні неофіційно повідомили українські джерела, такі як народний депутат Олексій Гончаренко та речник Одеської ОВА Сергій Братчук, а у понеділок це підтвердили і російські медіа.

“У Великому Бурлуку на Харківщині місцевий гауляйтер Євген Юнаков вибухнув у автомобілі біля місцевої адміністрації”, – розповів Братчук.

Великий Бурлук розташований східніше Харкова на лівому березі річки Сіверський Донець. Росія окупувала селище одразу після початку повномасштабного вторгнення.

Через нього йде один із двох основних шляхів постачання угрупування окупантів під Ізюмом. Найближчі сили оборони України розташовані не менше ніж за 30 км на захід від цього селища.

Нагадаємо: 7 липня у Новій Каховці на Херсонщині сили національного спротиву розстріляли колаборанта Сергія Томку, який очолював окупаційну поліцію в місті.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру