Гімн тероборонівців «Батальйон Черкаси» вся Україна слухає на радіо «Байрактар»

Дата: 11.07.2022
Автор:

Зйомки кліпу пісні "Батальйон Черкаси" на Семидубовій горі

Пісня «Батальйон Черкаси», записана офіцером тероборони, депутатом Черкаської міської ради Русланом Батирем спільно з гуртом «Флетчер», потрапила до плейлиста столичного FM-радіо – колишнього «Русского радіо», перейменованого після початку повномасштабного вторгнення росії на на радіо «Байрактар». Про це повідомляють на сайті Черкаської міської ради.

«Гімн Черкаської тероборони досить швидко виборов можливість транслюватися на всю Україну, – розповідає  виконувач обов’язків пресофіцера Черкаської окремої бригади ТрО Максим Дубінський. – Ми надіслали пісню до редакції радіо «Байрактар», яке на сьогодні є одним з найпопулярніших серед військових. Звідти оперативно відповіли: «Пісня сподобалася, розпочинаємо трансляцію».Тим часом на «Ютубі» зростає популярність кліпу, відзнятого на пісню «Батальйон Черкаси» на Семидубовій горі в селі Івківці на Чигиринщині. У відео, де знялися майже 50 бійців роти вогневої підтримки, черкаські тероборонівці здіймаються на вершину гори, що за задумом автора кліпу символізує неспинний рух українців до Перемоги.

Режисером кліпу став Максим Дубінський, який до того, як став офіцером тероборони, вже був відомим у Черкасах телеведучим і режисером фільмів.

Послухати пісню й переглянути кліп можна на Youtube

 

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру